De club is voor bezitters van de Honda Bol d’Or, dit zijn motoren gemaakt zo ongeveer tussen 1979 en 1984 en wel de types CB750F(2), CB900F(2), CB1100R en CB1100F. Leden kunnen deelnemen aan door de club georganiseerde evenementen zoals ritten, presentaties van firma’s uit de motorwereld en bv een eindejaars borrel. Daarnaast bieden we technische ondersteuning aan leden aan. En ook niet geheel onbelangrijk, leden helpen elkaar (geheel vrijwillig) om hun motoren rijdbaar te houden door technische ondersteuning maar ook met onderdelen!

Daarnaast brengt de club 3 keer per jaar het clubblad uit (De Ratelketting). Daarin staan o.a. introducties van nieuwe leden, verslagen van ritten/vakanties, technische informatie en nadrukken van artikelen uit motorbladen over de Bol. En een ledenlijst zodat je makkelijk collega Bol rijders kunt vinden.

Als je lid wilt worden of informatie over het lidmaatschap wil hebben stuur dan een mailtje naar de secretaris, Anton Uilenreef, en je krijgt een informatiepakket, lidmaatschapsformulier en een clubblad.

Er zijn 2 vormen van contributie. Je kunt kiezen voor het normale lidmaatschap met gedrukte Ratelkettingen per post bezorgd, of een lidmaatschap waarbij je de Ratelketting alleen per e-mail in PDF-formaat ontvangt:

€30,- per jaar, het lidmaatschap met gedrukte en digitale Ratelketting
€17,50 per jaar, het lidmaatschap met alleen digitale Ratelketting

Het verenigingsjaar loopt van 1 April t/m 31 Maart.